...KRULLEN IN JOUW HAAR...  

Oudbollig? NEE, ALLANG NIET MEER. Een permanent wordt veelal gedaan bij slap en futloos haar om meer volume en voller haar te krijgen, maar vind je het leuk om gewoon eens krullen te proberen, omdat je steil haar hebt? Dan is dit ook zeker mogelijk om te laten doen.
Krullen zijn erg trendy deze tijd!
Er wordt gewerkt met de vloeistoffen van Kadus.
 
Voordelen: Je hebt voller haar, meer volume, is makkelijk op te steken, trendy, je krijgt een zachtere uitstraling, het is opvallender, het haar heeft meer grip, wordt minder snel vet dus dat scheelt weer wassen. Een nieuwe look laat je stralen!

Nadelen: Om eerlijk te zijn zitten er ook nadelen aan een permanent. Het haar wordt droger en krullend haar is vaak wat pluiziger.
Daar is natuurlijk een oplossing voor! Verzorg daarom het haar met Kadus producten, zodat het haar veerkrachtiger, gehydrateerd, versterkt en beschermd wordt. Je ontvangt advies bij de behandeling en tips hoe je het haar het beste kunt stylen en verzorgen.
En lees ook mijn blog voor krullend haar eens door! Krullend haar vraagt meer tijd en aandacht.
 
Het haar groeit door en dan zakt de permanent weer uit. Laat het daarom om de 6-8 weken even knippen en afhankelijk van het model en look dat je hebt, kun je het een paar keer per jaar opnieuw laten permanenten. Het beste is wel zo min mogelijk om extra beschadiging tegen te gaan. Het blijft tenslotte een chemische behandeling, maar in de studio krijgt het de beste verzorging.
Door dit thuis ook te doen, heb je een mooier resultaat van de krullen!

 

Deze behandeling is altijd incl. wassen van het haar, een haarmasker met warme stoomdoek, een kopje koffie of thee met indien voorradig een zelfgemaakte  JES! chocolade bonbon of koekje.