...EEN BEETJE KORTER OF NIEUW KAPSEL..

 
KINDEREN Knippen kan al van kleins af aan. Het haar wordt heerlijk even gewassen, zodra ze daar groot genoeg voor zijn.
De jongens mogen na het knippen een kleuren-gel in het haar en bij de meiden wordt er vaak een vlecht of staart gemaakt.
Daarna krijgen ze natuurlijk nog iets lekkers. Je kunt als extra behandeling een haartattoo laten scheren of een gekleurde extension laten zetten. 
 
VOLWASSENEN Bij de dames en heren kan er meer aandacht besteed worden aan het haar. Je kunt de knipbehandeling uitbreiden met een ontspannende wasmassage, voedend haarmasker met warme stoomdoek en oceandrumsessie, handdrogen of laten föhnen met borstels.
Alle behandelingen zijn los in te boeken. Er wordt ruim de tijd ingepland, zodat je de aandacht ontvangt dat een goed kapsel nodig heeft. Dit in tegenstelling tot veel andere salons en dat voor een soortgelijke prijs. Wil je tussen een afspraak door even de contouren of pony laten bijwerken dan kan dit ook! 

ALLEEN KNIPPEN Liever alleen maar knippen? Natuurlijk mag dat ook! Het haar wordt geknipt voor €28,00

Er wordt ongeveer 3/4 uur tot een uur ingepland voor een knipbehandeling. 

 

Een knipbehandeling is altijd incl. wassen van het haar, een kopje koffie, thee, water of  limonade met indien voorradig een zelfgemaakte  JES! chocolade bonbon of koekje. Kinderen krijgen nog een lekker snoepje toe.

 

 


 

 

HAAR- EN HOOFDHUIDPROBLEMEN Heb je last van huid- en haarproblemen?  

Juist mensen met haar- en hoofdhuidproblemen kunnen terecht bij Haarstudio 31.

Je hoeft je echt nergens voor te schamen.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die hierbij kunnen helpen zoals een detox,hoofdmassage of hammam behandeling.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik help je graag verder naar een verbetering. 

Ook kun je al wat tips lezen in de blogs.