...EVEN VOORSTELLEN...

 

Ik ben Jessica Immen-van Ophem de trotse eigenaresse van Haarstudio 31, Creative art by Jessica en
JES! chocolade. Een bezig bijtje inderdaad. Ik ben 41 jaar en getrouwd met Sam. We vormen samen met onze dieren een fijn en warm thuis. Ik heb ondertussen alweer 25 jaar ervaring als haarstyliste. In 2007 ben ik gestart met Haarstudio 31 in Wervershoof. Eind 2018 zijn we naar Oostwoud verhuisd en vanaf 2019 ben ik daar mijn nieuwe studio begonnen, waarbij ik alles combineer met elkaar.
 
Ik ben een rustig type, eerlijk, zorgzaam, hooggevoelig, bewust, creatief, kan goed luisteren en mensen kunnen vaak hun verhaal kwijt. Ik vind het fijn om de rust te behouden in de studio tijdens de behandelingen. Geen drukke salon, stress en afraffelen van klanten, maar met aandacht en respect alles doen. Dat waarderen de mensen erg. Het is fijn om verschillende mensen te ontmoeten in de studio.
 
Ik heb diverse cursussen/trainingen gevolgd en de opleidingen voor all-round haarstyliste, visagiste, aromatherapie en kristaltherapie. 
In 2012 ben ik naast het kappersvak begonnen met Creative art by Jessica. Als kunstenares maak ik o.a. schilderijen voor binnen en buiten, mosschilderijen, sieraden, kleiwerken, kaarsen, beeldjes,  bijenwaskaarten, resin art en andere creaties. Daarnaast zet ik ook mijn gevoeligheid  d.m.v. het geven van readingen bij creaties en tijdens de massages en bloemenhealingen.
Creatief bezig zijn vind ik heerlijk om te doen. Ik kan niet zonder...
 
Wat ik naast mijn werk fijn vind om te doen is de natuur in gaan met onze hond, natuur en dieren fotograferen, koken en bakken, naar de sauna gaan, ontspannen in bad,  muziek luisteren met een wijntje bij de haard, goed (uit)eten met gezelschap, netflixen, boeken lezen en in mijn groentetuin werken of gewoon in de tuin rommelen.  Eigenlijk de wat rustigere dingen. 
 
Creativiteit komt in alles terug. Mijn handen willen creëren. 
Een gouden combinatie.
 
In 2023 ben ik gestart met de bloemen healing. Dat ik meer doe dan alleen het kappersvak is wel duidelijk. En fijn om ook deze kanten van mij te kunnen inzetten tijdens mijn werk. Het is een energetische behandeling voor mensen waar ik de kracht van bloemen inzet. Dit is samen met een reading waarbij ik invoel en mijn bevindingen deel met jou. Ook voel ik in wat de bloemen voor jou doen. Het zet energie in beweging waardoor je beter in balans komt en sterker in jezelf komt te staan. Daarnaast bespeel ik mijn sjamanendrum, handpan of oceandrum. Een bijzondere behandeling voor verlichting en liefde. 
 
Ik nodig je graag uit in de studio en voel je welkom!
 
Liefs van Jessica