..MOOIE KLEUREN... 

Kleuren van het haar kan op veel manieren en in verschillende kleurtechnieken gedaan worden.
Denk aan basiskleuringen, uitgroei, combinatie van een basiskleuring met andere tinten erdoorheen, highlights, lowlights, toners of balayage wat je tegenwoordig veel ziet. Ik help je natuurlijk bij het uitzoeken van de goede kleur(en) dat past bij jouw gezicht. Je kunt je haar ook laten opfrissen met een kleurshampoo en kleuren met een demi of permanente kleuring.
Er wordt gewerkt met de producten van Kadus. 
Tevens  ontvang je verzorgingstips, om het mooiste kleurresultaat en de beste haarconditie te behouden.
Lees deze tips ook in de blogs! Daarnaast  kun je de wenkbrauwen laten verven, zodat deze mooi kleuren bij de haarkleur.
 

Ook mogelijk zijn de neon en pastel tinten. Durf jij het aan? Alles kan en mag tegenwoordig en daarom kun je terecht voor een felle kleur in jouw haar. Je kunt een paar plukjes laten doen, als hidden rainbow, of helemaal in volle kleur. Gewaagd en stoer! Er zijn veel manieren waarop het gekleurd kan worden. Op Instagram kun je bijv zoeken naar #mermaidhair of #unicornhair. Deze felle  kleuren zijn uitwasbaar. Afhankelijk van de eigen haarkleur, conditie van het haar, het wassen, producten die je zelf gebruikt (bv met siliconen) en wat je ermee doet, zijn de kleuren 10 tot 20 wassingen houdbaar.

 

Een kleurbehandeling is altijd incl. wassen, een haarmasker met warme stoomdoek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee met indien voorradig een bonbon van JES! chocolade of een koekje.