Bruidsarrangement all-in

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Je wilt er stralend uitzien op jullie huwelijksdag en daarbij kan ik je helpen. Speciaal voor de aanstaande bruiden heb ik een leuk arrangement samengesteld voor op de huwelijksdag zelf en de aanloop er naartoe. Dit alles zodat jij je zelfverzekerd en stralend voelt op jullie trouwdag! Vier de liefde!

 

2 tot 4 maanden voor de huwelijksdag kom je hier in de studio om kennis te maken en te bespreken wat er mogelijk is. We bekijken samen wat ideeën die je hebt verzameld en ik analyseer jouw haar en huid. Hierbij ontvang je advies over de producten waarmee ik werk, zodat je deze thuis kunt gebruiken. Hierdoor komt het haar en de huid beter in conditie en dat is het allermooiste voor jouw trouwdag. Ook bekijken we of het haar geknipt en of gekleurd dient te worden en zo nodig plannen we dit in. Na deze bespreking werken we aan ontspanning, want er komt een hoop op je af deze tijden. Een moment voor jezelf met een heerlijke hoofdmassage van in totale tijd een uur. Hier lees je er alles over.

 

2 tot 4 weken van te voren gaan we je haar kleuren en knippen. Ook plannen we in deze dagen of op deze dag een proefkapsel en proefmake-up. Hierdoor kom je op de trouwdag zelf niet voor verrassingen te staan en weten we beiden wat er gaat gebeuren. Ik plan een hele middag of ochtend voor je in, zodat we alle tijd hebben om  meerdere mogelijkheden te bekijken. Neem een foto mee van jouw jurk, zodat we de stijl van het haar en de make-up aan kunnen passen voor het perfecte plaatje.

 

De huwelijksdag...Deze dag kom je weer naar de studio.  Trek bv een blouse aan, zodat je niet met strakke kleding over het hoofd gaat. Ik start vanaf 9:30 met jouw haar en make-up. Meestal duurt het zo'n 2 uur bij elkaar. Afhankelijk van wat er gedaan gaat worden. Je mag mensen meenemen, maar wil je rustig starten aan de dag, dan is alleen of samen met iemand ook fijn en ontspannen. Mijn voorkeur gaat uit naar het laatste, omdat het voor mij prettiger en rustiger werkt.

 

Bruidsarrangement all-in bestaat uit:

*bespreking en analyse 

*hoofdmassage 1 uur 

*shampoo 250ml. en haarmasker 200ml. van Kadus voor thuis

*haarkleuring basis* ( *toeslag bij meerdere kleuren)

*wasmassage met verzorgende Kadus shampoo

*voedend en herstellend haarmasker van Kadus met warme stoomdoek

*knippen 

*drogen 

*proefmake-up 

*proefkapsel

*foto's 

*make-up op de trouwdag

*kapsel op de trouwdag 

*foto's

Dit all- in pakket kost € 350

Een compleet arrangement waarin niets ontbreekt en jouw haar en make-up zit zoals jij dat graag wilt.

 

De behandelingen zijn incl. koffie of thee met de heerlijke ambachtelijke en luxe bonbons van JES! chocolade

 


Liever geen arrangement?

Ook is het mogelijk alleen een proefkapsel en/of proefmake-up te kiezen en op de dag zelf het kapsel en/of de make-up te laten doen. Heb je vragen? Stuur mij dan even een berichtje.

Bekijk de tarieven hier