Tips bij statisch haar

Heb je ook zo snel statisch haar met dit koude weer? Door de kou en droge lucht wordt je haar sneller statisch geladen. Je haar kan alle kanten op gaan staan en dat wil je natuurlijk niet! Wat je hier aan kunt doen is het volgende.

 

*Maak het haar nat met een spuitje, maar als het weer droog is, is het effect hiervan weg.

*Gebruik geen plastic kam, maar een borstel van nylon, hout of haren. Ook zijn er speciale borstels die statisch haar tegen gaan.

*Je kunt haarlak gebruiken zoals de SET IT SPRAY van Kadus.

*Vettige producten temmen het haar. Denk aan wax, olie of andere vettige producten. Dit maakt het haar zwaarder en houdt het in bedwang.

*Hoe droger het haar is, hoe sneller het statisch wordt. Zorg voor extra vocht in het haar!

*Vocht inbrengende producten helpen tegen statisch haar. Denk hierbij aan een goede shampoo zoals de FIBER INFUSION SHAMPOO en het masker van deze lijn. Ook de REPAIR LEAVE IN CONDITIONING BALM helpt tegen statisch haar. Dit product werkt als een dagcrème.  Elke dag een klein beetje in het haar verdelen en weg zijn de statische haren.

*De haarolie VELVET OIL werkt perfect bij statisch haar. Daarnaast is de olie enorm herstellend en voedend voor het haar.

*Heb je geen producten bij de hand? Dan kun je een hoed, muts of petje opzetten of draag een haarband. Lang haar kun je in een staart dragen of vlecht het in.

*Let ook op welke schoenen je draagt. Schoenen met leren zolen ontladen beter en daardoor zul je geen statische haren krijgen.

 

Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips. Wil je producten bestellen, neem dan contact op en laat je adviseren!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.