...BLOEMEN HEALING...

Vanaf januari 2023 kun je in de studio terecht voor een bloemen healing. Het is een energetische behandeling die ik zelf heb ontwikkeld. Hierbij zet ik mijn gevoeligheid in, werk ik intuïtief met de kracht van bloemen en gebruik ik mijn zelfgemaakte sjamanendrum Hinde of binnenkort ook mijn oceandrum die prachtige zeegeluiden geeft.

 

Bloemen stralen levensenergie uit. De vormen, kleuren, geuren en energie/kracht kunnen jou ondersteunen bij jouw innerlijke en fysieke processen. Door ze te verbinden met de chakrapunten kunnen de bloemen een stroming geven in het systeem en blokkades helpen op te heffen, de energie  herstellen en in balans te krijgen. Ook kunnen bloemen de energiepunten juist meer openen en voeden met hun kracht, waardoor er processen op gang gaan komen. 

 

In het leven ondervinden we geluk, maar zeker ook pijn, mentaal en fysiek. Door vastzittende emoties zoals verdriet, angst, schuldgevoelens, schaamte, pijn, boosheid of aangeleerd gedrag, belemmerende gedachten, overtuigingen,  spanning of vorige levens etc. kan het zijn dat er blokkades ontstaan. Je kunt dit ervaren als bijv. ziektes, pijn in het lichaam of mentaal niet lekker in je vel zitten. Deze probeer ik dan ook samen met de bloemen aan te pakken, zodat je ze kunt voelen, doorleven en los gaat laten. 

 

Elke bloem heeft haar eigen eigenschappen en unieke werking net als bij edelstenen. Door deze in te zetten tijdens de behandeling, ontstaat er een prachtige, liefdevolle en zachte en/of krachtig energieveld helemaal afgestemd op jou. Ook maak ik gebruik van edelstenen, zal ik magnetiseren en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde (is verbonden met een paard) of oceandrum. Ik begin de behandeling met een reading om verbinding te maken.

 

Het bloemenritueel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost ter introductie €65 ipv €75.  

Ik hoop je hiermee inzichten te kunnen geven, liefdevolle stroming, een rustmoment, verlichting en liefde voor jezelf.

 

 

Zo gaat deze behandeling in zijn werk:

Je neemt 9 verse bloemen mee die je vanuit je hart hebt gekozen.

Haal ze per stuk bij de bloemist, koop een bos bloemen of pluk ze waar het kan. Later kun je bloemen plukken in ons pluktuintje, maar hier werken we nog aan.

Eerst drinken we samen een kop thee (met een huisgemaakte chocolade truffel van JES! chocolade) en ga ik invoelen op jou. Wie weet kom je voor een speciale rede, dan bespreken we dat.

Daarna mag je ontspannen gaan liggen. Dit is uiteraard met kleding aan en je wordt toegedekt met een warm kleed.

Ik leg de bloemen op een speciale volgorde op jouw lichaam en voel en vertel hierbij wat de bloem voor jou gaat doen. De werking van jouw bloemen schrijf ik voor je op.

Ik gebruik waar nodig edelstenen en magnetiseer vanuit gevoel.

Dan blijf je hier ongeveer 10 minuten alleen mee liggen. 

Later kom ik weer bij je terug en zal eventueel met mijn zelfgemaakte sjamanendrum  of oceandrum langs je heen gaan. Deze drum geeft een vibratie af en dit kan blokkades/emoties opheffen of losser trillen. De oceandrum geeft geluiden van de golven van de zee en werkt rustgevend en spoelt als het ware van je af wat weg mag stromen.

De bloemen en stenen haal ik daarna weer van je af.

Je komt rustig terug uit de healing en je krijgt een glaasje water om bij te komen. 

Eventueel kun je nog een inzichtkaartje trekken.

 

De bloemen houden nog een tijdje hun kracht en deze neem je dan ook weer mee naar huis, zodat ze daar nog verder kunnen stralen.

Verzorg ze met liefde en kijk er regelmatig even naar. Maak er verbinding mee en voel wat het met je doet.

 

Geef jezelf regelmatig ruimte om te reflecteren hoe het met jezelf gaat. Waar nodig, kun je deze behandeling met regelmaat blijven doen.