...KORTING PAKKEN EN NIEUWS... 

 

Lieve klanten, ik heb even niet zo'n leuk nieuws. Het gaat al een lange tijd niet goed met mijn gezondheid. Door de adenomyose en hormonen blijf ik heel erg vermoeid. Ik heb bijna elke maand bloedarmoede en erge vermoeidheidsklachten. Daarnaast heb ik al een tijd last van een slijmbeursontsteking die niet goed over gaat.
De combinatie met werk is daardoor lastig vol te houden nu. Ik heb daarom besloten om de komende tijd rustig aan te doen tot de zomervakantie, 12 augustus. Dat betekent dat ik een tijdje gesloten ben met de studio. Ik zit nu tegen een burnout aan en moet echt even goed voor mezelf zorgen. Ik vind het heel moeilijk en vervelend voor jullie. Ik moet ook regelmatig mensen verzetten doordat het niet gaat. Op deze manier trek ik het zelf niet meer. Er moeten dingen veranderen. Ik weet nu even niet hoe het verder gaat lopen. De rust en tijd zal me in ieder geval goed doen.
Ik wil jullie bedanken voor de medewerking en altijd lieve reacties. Ik hoop dat jullie ergens anders terecht kunnen deze zomer en dat ik daarna weer opgeladen ben om weer open te kunnen. Sorry voor het ongemak ❤️
Ik wens jullie een mooie zomer 🌞

Liefs van Jessica


Bloemen healing met reading

Vanaf januari 2023 kun je in de studio terecht voor een bloemen healing. Het is een energetische behandeling die ik zelf heb ontwikkeld. Hierbij zet ik mijn gevoeligheid in, werk ik intuïtief met de kracht van bloemen en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde.

 

Bloemen stralen levensenergie uit. De vormen, kleuren, geuren en energie/kracht kunnen jou ondersteunen bij jouw innerlijke en fysieke processen. Door ze te verbinden met de chakrapunten kunnen de bloemen een stroming geven in het systeem en blokkades helpen op te heffen, de energie  herstellen en in balans te krijgen. Ook kunnen bloemen de energiepunten juist meer openen en voeden met hun kracht, waardoor er processen op gang gaan komen. 

 

In het leven ondervinden we geluk, maar zeker ook pijn, mentaal en fysiek. Door vastzittende emoties zoals verdriet, angst, schuldgevoelens, schaamte, pijn, boosheid of aangeleerd gedrag, belemmerende gedachten, spanning of vorige levens etc. kan het zijn dat er blokkades ontstaan. Je kunt dit ervaren als bijv. ziektes, pijn in het lichaam of mentaal niet lekker in je vel zitten. Deze probeer ik dan ook samen met de bloemen aan te pakken, zodat je ze kunt voelen, doorleven en los gaat laten. 

 

Elke bloem heeft haar eigen eigenschappen en unieke werking net als bij edelstenen. Door deze in te zetten tijdens de behandeling, ontstaat er een prachtige, liefdevolle en zachte en/of krachtige energie helemaal afgestemd op jou.  Je neemt zelf de bloemen mee en ik vertaal ze voor jou. Ook maak ik gebruik van edelstenen, zal ik magnetiseren en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde (is verbonden met een paard). Ik begin de behandeling met een reading om verbinding te maken.

 

Het bloemenritueel duurt ongeveer 1,5 uur en kost ter introductie €65 i.p.v. €75.  

Ik hoop je hiermee inzichten te kunnen geven, liefdevolle stroming, een rustmoment, verlichting en liefde voor jezelf.

De proefsessies worden ervaren als liefdevol, zacht, sfeervol, rustgevend, treffend... 

Je zult hierna altijd anders naar bloemen gaan kijken!

 

Hier lees je hoe een behandeling in zijn werk gaat.