...KORTING PAKKEN EN NIEUWS... 

 

Valentijnsactie

Voor iedereen die een zachte, liefdevolle aanraking kan gebruiken, heb ik een mooie actie gemaakt. Deze is geldig t/m 28 februari en duurt ongeveer een uur bij elkaar. Het is ook als cadeaubon verkrijgbaar. Wellicht een fijn cadeau voor degene die in jouw hart zit ♥️
Reserveer jouw moment van rust door mij een berichtje te sturen.

 


Winter arrangement 

Voor deze winter heb ik een heerlijk, ontspannend arrangement samengesteld voor jou. Kaarjes staan aan, het is lekker warm in de studio en er draait mooie rustige muziek. Je gaat genieten van verschillende massages... 

Dit arrangement is geldig t/m 20 maart 2023 

 

Je ontvangt:

-Welkomst met warme chocolademelk en iets lekkers 

-Een hoofdmassage met warme etherische oliën (in de kappersstoel) 

-Nawassen met Kadus shampoo voor jouw haar- en huidtype

-Voedend haarmasker met warme stoomdoek 

-Hierna ontvang je een intuïtieve, zachte en liefdevolle massage met warme etherische oliën. Hierbij worden de rug, nek, schouders, armen en handen aangeraakt, gemasseerd of gestreeld. (massagetafel) Ook kan ik hierbij edelstenen inzetten en magnetiseren. 

-Het haar wordt daarna geföhnd, zodat je weer knap verder kunt met de dag. 

 

Deze behandeling duurt bijna 2 uur en kost €79,50


Bloemen healing met reading

Vanaf januari 2023 kun je in de studio terecht voor een bloemen healing. Het is een energetische behandeling die ik zelf heb ontwikkeld. Hierbij zet ik mijn gevoeligheid in, werk ik intuïtief met de kracht van bloemen en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde.

 

Bloemen stralen levensenergie uit. De vormen, kleuren, geuren en energie/kracht kunnen jou ondersteunen bij jouw innerlijke en fysieke processen. Door ze te verbinden met de chakrapunten kunnen de bloemen een stroming geven in het systeem en blokkades helpen op te heffen, de energie  herstellen en in balans te krijgen. Ook kunnen bloemen de energiepunten juist meer openen en voeden met hun kracht, waardoor er processen op gang gaan komen. 

 

In het leven ondervinden we geluk, maar zeker ook pijn, mentaal en fysiek. Door vastzittende emoties zoals verdriet, angst, schuldgevoelens, schaamte, pijn, boosheid of aangeleerd gedrag, belemmerende gedachten, spanning of vorige levens etc. kan het zijn dat er blokkades ontstaan. Je kunt dit ervaren als bijv. ziektes, pijn in het lichaam of mentaal niet lekker in je vel zitten. Deze probeer ik dan ook samen met de bloemen aan te pakken, zodat je ze kunt voelen, doorleven en los gaat laten. 

 

Elke bloem heeft haar eigen eigenschappen en unieke werking net als bij edelstenen. Door deze in te zetten tijdens de behandeling, ontstaat er een prachtige, liefdevolle en zachte en/of krachtige energie helemaal afgestemd op jou.  Je neemt zelf de bloemen mee en ik vertaal ze voor jou. Ook maak ik gebruik van edelstenen, zal ik magnetiseren en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde (is verbonden met een paard). Ik begin de behandeling met een reading om verbinding te maken.

 

Het bloemenritueel duurt ongeveer 1,5 uur en kost ter introductie €65 i.p.v. €75.  

Ik hoop je hiermee inzichten te kunnen geven, liefdevolle stroming, een rustmoment, verlichting en liefde voor jezelf.

De proefsessies worden ervaren als liefdevol, zacht, sfeervol, rustgevend, treffend... 

Je zult hierna altijd anders naar bloemen gaan kijken!

 

Hier lees je hoe een behandeling in zijn werk gaat.

 


Hammam behandeling

 

Ook nieuw is de hammam behandeling voor haar  en hoofdhuid. Kom ontspannen met warm water, schuimende shampoos, maskers, etherische oliën, massages... Lees hier alles erover en kom genieten van deze speciale welness behandeling!