...KORTING PAKKEN EN NIEUWS... 

 

ZOMERVAKANTIE Haarstudio 31 heeft zomervakantie van 22 juli t/m 12 augustus. De agenda is snel volgeboekt. Houd hier rekening mee en boek tijdig jouw afspraak.

Heb een geweldige zomer! 


LENTE ARRANGEMENT

Deze lente heb ik een speciaal arrangement samengesteld dat in het teken staat van licht en verlichting. De dagen worden langer en mensen hebben behoefte aan licht. Het haar wordt dan ook vaak lichter gekleurd deze tijd. 

Dit arrangement is geldig van 21 maart t/m 20 juni 2023

 

Je ontvangt:

- Analyse van het haar

- Het haar wordt gekleurd in een basiskleur met highlights. *

- Tijdens het inwerken geniet je van een kopje kruidenthee met een huisgemaakte chocolade truffel van JES! chocolade.

- Je ontvangt een ontspannende wasmassage met shampoo van Kadus

- Dan krijg je een herstellend en voedend haarmasker met warme stoomdoek. Als je wilt, kun je tijdens het inwerken genieten van zeegeluiden en bespeel ik mijn oceandrum. Dit geeft extra ontspanning en verlichting. Geef denkbeeldig al je zorgen mee aan de golven van de zee en waan jezelf op een tropisch eiland.

- Het haar wordt geknipt naar wens

- Hierna in model geföhnd

- Je mag kiezen uit 1 van de handgemaakte bloemen sieraden van mijn eigen sieradenlijn twv €19,95. Denk aan een hangertje van echte droogbloemen zoals een viooltje, narcis, madeliefje of andere bloem. Dit past helemaal bij de lente en ziet er vrolijk uit.

- Je ontvangt bij dit arrangement 10% korting op de geadviseerde producten van Kadus

 

Het lente arrangement kost €112,00  en duurt ongeveer 2,5 uur.

*€10,00 toeslag bij lang of heel dik haar

 


Bloemen healing met reading

Vanaf januari 2023 kun je in de studio terecht voor een bloemen healing. Het is een energetische behandeling die ik zelf heb ontwikkeld. Hierbij zet ik mijn gevoeligheid in, werk ik intuïtief met de kracht van bloemen en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde.

 

Bloemen stralen levensenergie uit. De vormen, kleuren, geuren en energie/kracht kunnen jou ondersteunen bij jouw innerlijke en fysieke processen. Door ze te verbinden met de chakrapunten kunnen de bloemen een stroming geven in het systeem en blokkades helpen op te heffen, de energie  herstellen en in balans te krijgen. Ook kunnen bloemen de energiepunten juist meer openen en voeden met hun kracht, waardoor er processen op gang gaan komen. 

 

In het leven ondervinden we geluk, maar zeker ook pijn, mentaal en fysiek. Door vastzittende emoties zoals verdriet, angst, schuldgevoelens, schaamte, pijn, boosheid of aangeleerd gedrag, belemmerende gedachten, spanning of vorige levens etc. kan het zijn dat er blokkades ontstaan. Je kunt dit ervaren als bijv. ziektes, pijn in het lichaam of mentaal niet lekker in je vel zitten. Deze probeer ik dan ook samen met de bloemen aan te pakken, zodat je ze kunt voelen, doorleven en los gaat laten. 

 

Elke bloem heeft haar eigen eigenschappen en unieke werking net als bij edelstenen. Door deze in te zetten tijdens de behandeling, ontstaat er een prachtige, liefdevolle en zachte en/of krachtige energie helemaal afgestemd op jou.  Je neemt zelf de bloemen mee en ik vertaal ze voor jou. Ook maak ik gebruik van edelstenen, zal ik magnetiseren en gebruik ik mijn sjamanendrum Hinde (is verbonden met een paard). Ik begin de behandeling met een reading om verbinding te maken.

 

Het bloemenritueel duurt ongeveer 1,5 uur en kost ter introductie €65 i.p.v. €75.  

Ik hoop je hiermee inzichten te kunnen geven, liefdevolle stroming, een rustmoment, verlichting en liefde voor jezelf.

De proefsessies worden ervaren als liefdevol, zacht, sfeervol, rustgevend, treffend... 

Je zult hierna altijd anders naar bloemen gaan kijken!

 

Hier lees je hoe een behandeling in zijn werk gaat.